За нас

За Хотел Arletti

Отваря врати през 2021 г.
10 Стаи, 24 Гости
Град на свободния дух

РУСЕ

Русе е кръстопътен и космополитен град. През 20-вековната му история различните епохи оставят отпечатък върху многообразието от културни пластове. Неизменен е обаче неговият дух – свободен и вечен като голямата европейска река, която поражда влияния, която свързва, вдъхва живот и обещава бъдеще.
Още преди хилядолетия (от II в. пр.н.е.) на мястото на днешния град е съществувала античната римска крепост Сексагинта Приста, която е изпълнявала роля на укрепление и пристанище по границата на римската държава. Налице са археологически находки, свидетелстващи за съществуването на тракийско селище преди възникването на Сексагинта Приста.
Русе често е наричан в България „Малката Виена“ заради многобройните сгради-паметници на културата, в чиято архитектура са застъпени стиловете необарок, модерн, неокласицизъм и сецесион. Символи на града са Доходното здание, Паметникът на свободата, река Дунав с крайбрежният си парк.
Жителите и гостите на Русе имат възможността да се насладят на архитектура, уникална за България. Аристократичният и романтичен дух на града привлича все повече туристи. Известен е с многото запазени сгради от края на XIX и началото на 20 век, които му придават неповторима атмосфера. Сградите-паметници на културата са 272. Повечето забележителности са концентрирани в центъра на града (музеи, архитектурни паметници, театърът, операта, хотели, ресторанти и кафенета, магазини за сувенири), където се намира и хотел Arletti.
Русе е най-големият български град на река Дунав, най-важният транспортен, логистичен, икономически и културен център за Северна България. Градът се намира на 300 км от София и на 70 км от Букурещ.

За хотела

Arletti предлага удобствата на луксозен хотел и очарованието на малък спретнат дом

Бизнес хотел Arletti е малък, градски хотел, разположен на спокойна улица в центъра на гр. Русе, намиращ се в Северна България. Малкият бизнес хотел ще ви изненада с уютната си интериорна среда и невероятна зелена градина във вътрешния двор. Хотелът е подходящ както за бизнес клиенти, гости на София, така и за пътешественици с цел туризъм.

Имате въпроси?

Правила и Политики

Лукс & комфорт

Нашите стаи

Хотелът разполага с 1 апартамент, 1 единична стая и 8 двойни стаи, като в 3 от тях има възможност за допълнително настаняване на трети човек. Част от стаите разполагат с кът за сядане и излаз към зелената градина във вътрешния двор.

ДВОЙНИ СТАИ

ЕДИНИЧНА СТАЯ

ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ

Посетете Русе със стил

Луксозните ни стаи ви очакват!

Всички стаи имат включена 10% отстъпка, ако резервирате през сайта!

+359 896 534 463
Русе, ул. Васил Петлешков 27